Hotel Hera, Predeal

3 stele
Adresa: Trei Brazi, 12, Predeal, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul este nou, are dotari de lux si este una din cele mai bune unitati de cazare din Predeal. Se ofera cazare in 20 apartamente si 4 garsoniere, spatii in care isi pot petrece vacanta pana la 4 persoane. Apartamentele si garsonierele sunt dotate cu TV cablu, telefon si bucatarie utilata complet. Hotelul este dotat cu piscine cu aparat de contracurent si 2 saune.

Turistul este intampinat la Hotelul Hera cu o gama variata de oferte, putand astfel alege modul de petrecere a timpului sau liber: odihnindu-se in spatiile de cazare puse la dispozitie, savurand gustul preparatelor servite de restaurantul hotelului, relaxandu-se prin practicarea inotului in piscina sau prin folosirea saunelor ce ii ofera si posibilitati de tratament.

La hotelul Hera, oricine poate imbina utilul cu placutul, pentru ca parterul rezerva si un spatiu amenajat, destinat organizarii conferintelor, simpozioanelor, diverselor evenimente sociale, culturale. Sala se distinge prin seriozitate, iar placerea de a purta aici o conversatie e sporita de acelasi aranjament floral ce bucura privirile participantilor si le deschide mintea spre solutionarea favorabila a problemelor abordate.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele pentru 2 persoane includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Trei Brazi, 12, Predeal, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro