Hotel Grand Sofianu, Ramnicu Valcea

4 stele
Adresa: Stirbei Voda, Intrare Parc Zavoi, Ramnicu Valcea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

GRAND HOTEL SOFIANU **** se bucura de intaietate, fiind unicul hotel muzeu din Romania care detine o mare colectie de opere de arta, picturi si sculpturi (peste 1000 de lucrari) ale celor mai renumiti artisti din Romania.

Acestea sunt expuse în mai multe galerii ale hotelului, sub forma unui ciclu de expozitii, unde operele de arta vor fi schimbate lunar, bianual si anual, în functie de specificul galeriei. Dintre aceștia amintim: Barsanu Silviu, Beloescu Calin, Cosor Viorel, Covataru Dan, Dican Gheorghe, Gaghel Maria, Oprişan Letitia, Popescu Margareta, Popescu Paul, Salisteanu Ion, Serban Dumitru, Stancu Daniel, Talmus Stefan, Tomaselli Angela, Voinea Ilarion, Voinea Marcel s.a.m.d.

Fiind împrejmuit de cel mai mare parc al orasului - Parcul Zavoi, terasa ofera cea mai frumoasa panorama a Ramnicului. De-asemenea oaspetii se pot bucura si de calitatea sculpturilor - opere de arta, ce cu siguranta le vor încanta privirile.

Dotari camere: clima si încalzire individuala reglabila, baie proprie, sistem de închidere electronic, seif, TV cu programe locale, nationale şi internationale, telefon direct, internet prin fibra optica, minibar si uscator de par.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Stirbei Voda, Intrare Parc Zavoi, Ramnicu Valcea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro