Hotel Germisara, Geoagiu Bai

4 stele
Adresa: Geoagiu Bai, Geoagiu Bai, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

La GERMISARA Hotel Resort & SPA****, confortul oferit de un hotel cu servicii complete se combină cu posibilitatea organizării de întâlniri sau reuniuni. Evenimentele sunt adevărate succese, iar oaspeţii trăiesc evenimente unice. Hotel & SPA de 4 stele.

Cu o amplasare privilegiată, în staţiunea balneo-climaterică Geoagiu Băi, GERMISARA Hotel Resort & SPA**** asigură tot confortul necesar pentru odihnă, recreere, refacere şi afaceri.

GERMISARA Hotel Resort & SPA**** vă oferă utilităţile şi facilităţile pe care oricine le aşteaptă de la această unitate de 4**** : minibar, legături telefonice internaţionale directe, televiziune prin cablu, acces internet, păstrarea obiectelor de valoare, spălătorie, birou de informaţii, bar de zi, terase de vară, room-service, parcare, săli de conferinţe şi banchete.

GERMISARA Hotel Resort & SPA**** pune la dispoziţia dumneavoastră 144 camere şi apartamente: 6 apartamente, 1 apartament pentru persoane cu disabilităţi, 44 camere cu pat matrimonial, 93 camere cu pat dublu

Fumatul în camerele de hotel nu este permis.

 • Facilitati Hotel

  Restaurant

  Wellness

  SPA

  Centru de conferinte

  Piscina tratament

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si TVA, dar nu includ taxele locale

Imagini

Fotografii
Adresa: Geoagiu Bai, Geoagiu Bai, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro