Hotel Galati Centrum, Galati

3 stele
Adresa: Domneasca, 12, Galati, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Galati Centrum 3* este unul dintre principalele puncte de referinta, localizat central, kilometrul 0 in orasul Galati.

Localizat chiar in centrul orasului, ofera acces spre toate punctele de interes economic, comercial, de afaceri si, bineinteles, turistic - cu numeroase posibilitati de divertisment si alte oportunitati la indemana.

Sejurul in Hotelul Galati Centrum inseamna confort si eleganta; camere spatioase cu dotari moderne, servicii impecabile si si o echipa gata oricand sa satisfaca exigentele clienilor.

Hotelul Galati Centrum dispune de:

• 41 de camere duble

• 19 camere cu pat matrimonial

• 6 apartamente

Camerele sunt elegante, foarte spatioase şi primitoare, dispun de bai moderne, bine dotate, si de balcoane cu priveliste asupra orasului. Unitatea cromatica si mobilierul modern creeaza o atmosfera relaxanta si confortabila.

Facilitati Camere: accesul pe baza de cartela, telefon, cablu tv (100 programe), LCD (80\\\\\\\\'), climatizare de ultima generatie si baie cu cabina de dus si uscator de par.

 • Facilitati Hotel

  In cadrul Complexului Hotelier Galati Centrum, turistii au la dispozitie Internet Wireless si Fitness Gratuit, utilizarea gratuita a PC-ului aflat in \\\\\\\\"business corner\\\\\\\\" din receptie, precum si o sauna moderna.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si TVA, dar nu includ taxele locale

Imagini

Fotografii
Adresa: Domneasca, 12, Galati, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro