Hotel Fortuna, Baile Tusnad

3 stele
Adresa: Kovacs Miklos, 68, Baile Tusnad, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Baile Tusnad sau Perla Ardealului sunt neindoios una dintre cele mai frumoase asezari balneare ale Romaniei. Situata la 656 m, statiunea se intinde in sudul extrem al lantului muntos Harghita. Cele doua masive alpine ce merg paralel cu Valea Oltului, Muntii Baraoltului si cei ai Bodocului, marginesc Baile Tusnad la vest, respectiv sud. De precizat ca cea mai inalta parte a Muntilor Bodocului invecinata cu Baile Tusnad se numeste Creasta Ciomad, respectiv Ciomadul Mare (1294 m). In imediata proximitate rasariteana a statiunii se gasesc doua cratere circular-regulate numite Lacul Sfanta Ana si rezervatia naturala Balta Mohos. Defileul Oltului este delimitat la intrare de Piatra de Jos a Soimului si la iesire de Piatra Vanzita.

Indiferent de ruta aleasa, statiunea Baile Tusnad este cel mai usor accesibila alegand DN 12 dintre Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc.

Statiunea este cu sezon permanent, oricand este frumos in Baile Tusnad. Cu numeroase izvoare cu apa minerala (cunoscuta inca de la inceputul sec. al XIXlea, dar inaugurata abia in anul 1860) aveti toate felurile de ape minerale: bicarbonate, carbonate, clorate, sodice, magneziene, feruginoase, calcice si ape mezotermale folosite in bazine in aer liber. Statiunea este recomandata pentru tratarea bolilor sistemului nervos central, boli cardiovasculare, cele ale sistemului urinar si a unor boli inrudite; posibilitati moderne de tratament cu bai cu ape minerale carbonatate, bai galvanice, impachetari cu parafinaa, mofete (emanatii naturale de bioxid de carbon).

Hotelul dispune de 11 camere cu 2 paturi, un apartament cu 2 camere si unul de lux cu o baie in care puteti beneficia de hidromasaj. Aranjate in stil rustic, toate camerele Hotelului Fortuna se pot lauda cu o dotare de exceptie: paturi cu saltele ortopedice, bai separate, televiziune prin cablu, telefoane conectate atat la centrale internationale cat si la Internet.

Hotelul Fortuna este dotat cu un restaurant (80 locuri), o terasa de vara (30 locuri) si un club (30 locuri). Restaurantul poarta amprenta stilului rustic - o combinatie originala de piatra si lemn.

Mobilierul este facut din lemn masiv de brad purtand sculpturi cu motive florale. A fost realizat special de artisti brevetati in mesteritul lemnului. Semineul existent aici confera o nota aparte de intimitate intreg restaurantului facandu-i pe turisti sa se simta ca acasa.

Terasa a fost cioplita in piatra bazaltica. Mobilierul a fost gandit in acelasi stil rustic. Celor care au decis sa ia masa pe terasa li se infatiseaza un peisaj de neuitat avand in prim-plan Stanca Soimilor.

Clubul este locul in care oricine se poate destinde jucand biliard, serband cu prietenii la mesele in forma de busteni sau ascultand muzica. La viza amatorilor: clubul are usile deschise tuturor celor interesati sa organizeze conferinte, intalniri sau sedinte de training.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

Imagini

Fotografii
Adresa: Kovacs Miklos, 68, Baile Tusnad, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro