Hotel Florida, Mamaia

3 stele
Adresa: Mamaia, Mamaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Florida este amplasat pe o fasie de nisip, intre tarmul Marii Negre si Lacul Siutghiol, in Statiunea Mamaia. Hotelul este construit pe malul lacului si beneficiaza astfel de o priveliste superba. In acelasi timp, turistii au acces rapid la plaja, la orasul Constanta, dar si la punctele de interes din statiunea Mamaia: satul de vacanta, aqua magic, telegondola, terenuri de tenis.

Cele 88 de spatii de cazare sunt impartite astfel: 1 apartament prezidential, 6 apartamente, 57 de camere duble cu pat matrimonial si 24 camere duble twin (cu 2 paturi).

Fiecare camera are o panorama superba ce ofera clientilor tot confortul necesar, atat pentru petrecerea unei vacante odihnitoare, cat si pentru afaceri.

Toate camerele sunt dotate cu televizoare, mini-bar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala, seif. 80% din camere au balcon.

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 220 de locuri si reprezinta combinatia perfecta intre confort si eleganta, fiind o alegere perfecta pentru o cina cu prietenii sau un dejun de afaceri. Se pot organiza mese festive, intalniri business, conferinte, sarbatori nationale, nunti, botezuri.

Pentru serile calde de vara, restaurantul dispune de o terasa cocheta de unde puteti admira feerica panorama oferita de lacul Siutghiol.

Hotelul dispune de doua sali de conferinta (20 respectiv 80 de locuri) dotate la cerere cu Tv, retroproiector, videoproiector, flipchart, system audio complet (boxe, microfon, mixer).

 • Facilitati Hotel

  Bar, restaurant cu o minunata vedere catre lac

  Terasa - ponton pe Lacul Siutghiol

  Parcare proprie

  Internet

  Centru de conferinte

 • Politici Hotel

  Check in: 16.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si TVA. In perioada 13.07 - 17.08 tarifele includ bonuri valorice in valoare de 50 lei/zi/pers

Imagini

Fotografii
Adresa: Mamaia, Mamaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro