Hotel Euro, Pitesti

3 stele
Adresa: Negru Voda, 4, Pitesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Finalizat in anul 2002, EuroHotel vine in intampinarea clientilor cu o arhitecturã modernã, cu facilitati si servicii la inaltime care sa-i multumeasca si pe cei mai pretentiosi. Cele 21 de camere duble si 2 apartamente ofera conditii de cazare dintre cele mai bune. Serviciile oferite turistilor si oamenilor de afaceri care tranziteaza orasul sunt la standarde europene.

Cu o capacitate de 40 de locuri, restaurantul hotelului ofera o ambianta placuta, completata de bucatarie cu specific romanesc si international, precum si posibilitatea organizarii de receptii, cocktail-uri, banchete, conferinte sau evenimente mondene.

Intr-o atmosfera intima si placuta, barul de zi al hotelului va pune la dispozitie bauturi dintre cele mai fine, precum si vinuri de renume din vinoteca romaneasca si nu numai.

 • Facilitati Hotel

  Room service Aer conditionat Telefon, TV, frigider - în camera Informatii turistice La cerere - organizare de excursii Pastrarea obiectelor de valoare Antena satelit Internet Spalatul si calcatul hainelor Organizare de receptii, cocktail-uri, conferinte, evenimente mondene Rezervari de locuri la spectacole sau manifestari sportive Rezervari bilete de tren si avion Parcare auto cu paza Bar de zi Restaurant

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si TVA, dar nu includ taxele locale

Imagini

Fotografii
Adresa: Negru Voda, 4, Pitesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro