Hotel Delta, Tulcea

3 stele
Adresa: Isaccei, 2, Tulcea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Delta este localizat in centrul orasului Tulcea, pe malul Dunarii - locul de promenada al locuitorilor si oaspetilor orasului. Toate camerele ofera priveliste catre portul turistic de unde ambaractiunile de croaziera pleaca catre Delta.

Principalele institutii - statia de cale ferata, statia fluviala, muzeele, Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, statia de autocare - se gasesc in imediata apropiere a hotelului.

La dispozitia dumneavoastra se afla: 234 locuri in apartamente si in camere simple sau duble, protejate impotriva zgomotelor si cu aer conditionat; cablu TV, telefon international; restaurant cu terasa; biliard si spatii de jocuri electonice.

Servicii: informatii de calatorie, schimb valutar, desteptarea prin apel telefonic, depozitarea in siguranta a bunurilor de valoare, rezervarea biletelor pentru ambarcatiuni, gazduirea unor evenimente si ocazii; conferinte, petreceri, comisionari la dispozitie, parcare autoturisme.

La cerere, se organizeaza excursii speciale de una sau mai multe zile in Delta Dunarii, in functie de preferintele turistilor, specialistilor ori pescarilor.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Isaccei, 2, Tulcea, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro