Hotel Continental, Targu Mures

3 stele
Adresa: Piata Teatrului, 6, Targu Mures, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Continental Tirgu-Mures beneficiaza de o locatie excelenta fiind situat in centrul orasului in apropierea celor mai importante institutii administrative, sedii de banci, mari companii si firme locale printre care amintim : Primaria, Prefectura, Teatrul National, Catedrala Mare, Palatul Culturii, Cetatea Medievala Tirgu-Mures, EON Gaz Romania SA.

In cadrul hotelului oaspetii se pot bucura de un cadru elegant, primitor si confortabil iar echipa de profesionisti asigura conditii optime pentru cerintele oaspetilor business dar si pentru dorintele turistului aflat in vacanta.

Hotelul Continetal Tirgu-Mures va ofera 111 camere cu 222 locuri, destinate atat oamenilor de afaceri prin dotarile specifice: internet wireless, telefon cu acces international, servicii de conferinte, bussines center etc. cat si turistilor aflati in concediu punandu-va la dispozitie multiple posibilitati de odihna prin diferite pachete turistice sau distractie. Structura hotelului cuprinde : 9 camere matrimoniale executive 10 camere twin executive 23 camere matrimoniale standard 72 camere twin standard 2 apartamente

Camere matrimoniale si twin standard sunt distribuite incepand cu etajul trei pana la etajul opt, avand structura de 3 camere matrimoniale si 12 camere twin pe fiecare etaj, beneficiind de urmatoarele dotari: 1 pat cu dimensiuni de 1,60x1, 90 pentru camera matrimoniala sau 2 paturi cu dimensiuni de 1,60x0, 90 pentru camera twin, suprafata 22 mp, masa de lucru, fotoliu, masuta, TV prin cablu, telefon, radio pe TV, lumina ambientala, minibar la cerere, internet wireless, uscator de par, cosmetice in baie

Camerele matrimoniale si twin executive situate pe etajul 9 si 10 ofera o panorama deosebita a orasului iar printre dotari se regasesc: 1 pat cu dimensiunile de 1,60x 1,90 m pentru camera matrimoniala sau 2 paturi de 1,60x0,90 m pentru camera twin, avand o suprafata de 22 mp, masa de lucru, fotoliu, aer conditionat, TV prin cablu, telefon, radio pe TV, lumina ambientala, minibar, internet wireless, extra cosmetice in baie, halat, papuci, uscator de par, oglinda lupa, cantar baie.

Apartamentele situate la etajul zece au la dispozitie un dormitor intim, un living spatios si urmatoarele dotari: 1 pat de 1,60x1,90 m, canapea extensibila, suprafata 51 mp, masa de lucru, fotoliu, aer conditionat, doua televizoare, telefon, radio pe TV, lumina ambietala, minibar, internet wireless, uscator de par, extra cosmetice in baie, halat, papuci, oglinda lupa si cantar baie.

 • Facilitati Hotel

  Servicii cu plata:

  • spalatorie, parcare, telefon, room service, internet suplimentar, fax, business corner, frizerie, coafura, pedichiura.

  Servicii fara plata :

  • telefon de trezire, seif la receptie, transportul bagajelor, camera pentru bagaje, aparat lustruit pantofi, informatii culturale si turistice, rezervare bilete, apelare taxi, ziare, transmitere mesaje.
 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Piata Teatrului, 6, Targu Mures, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro