Hotel Continental, Suceava

3 stele
Adresa: Mihai Viteazul, 4-6, Suceava, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Clasic si cu o pozitie privilegiata in centrul orasului, Continentalul din Suceava isi doreste sa dea o alta dimensiune turismului de placere cat si celui de business.

Fiind inconjurat de mult spatiu verde care ofera aer curat, senzatia de liniste si relaxare hotelul Continental din Suceava poate fi alegerea ideala a petrecerii unei vacante in Cetatea de Scaun a Tarii de Sus sau pentru turismul de afaceri prin organizarea diferitelor evenimente ale companiei Dumneavoastra.

Hotelul se distinge prin servicii de calitate avand 93 de camere dintre care 16 camere single, 73 de camere duble si 4 apartamente, dispuse pe 3 etaje.

Din camere se pot admira: centrul orasului, Biserica Sf. Nicolae amplasata in parcul din fata hotelului si unul dintre bulevardele principale ale orasului.

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, televiziune prin cablu, internet , telefon si minibar. Puteti opta si pentru camere de nefumatori. De asemenea puteti beneficia de parcarea supravegheata a hotelului sau puteti apela la serviciile de spalatorie.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Mihai Viteazul, 4-6, Suceava, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro