Hotel Continental Forum, Sibiu

4 stele
Adresa: Unirii, 10, Sibiu, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Continental Forum este locul de intalnire pentru oamenii de pretutindeni, un spatiu al dialogului intre stiluri si atitudini. Cladirea unica si originala este un amestec armonios intre cultura, istorie si arta. Spatiul interior modern si primitor va intampina cu o atmosfera inconfundabila de confort si eleganta.

Zona de promenada, Teatrul „Radu Stanca”, Filarmonica de Stat Sibiu, Catedrala Ortodoxa, muzeele, centrele de business si numeroase magazine sunt toate usor accesibile datorita pozitionarii execelente a hotelului in centrul orasului.

Cele 135 de camere, create in pale nuante de bleu, crem si albastru, dispuse pe patru nivele ce ofera o gama larga de facilitati moderne intr-o atmosfera familiara.

Hotelul este structurat pe patru etaje dintre care etajul patru este destinat exclusiv apartamentului presidential care impresioneaza prin rafinamentul fiecarui detaliu, prin panorama superba dar si prin suprafata generoasa de 183, 21 mp.

Cele 135 de camere ale hotelului Continental Forum Sibiu, sunt structurate astfel : • 30 de camere single • 60 de camere duble cu pat matrimonial (46 camere standard si 14 camere executive) • 34 de camere double twin ( 24 camere twin si 10 camere executive) • 11 apartamente ( 3 apartamente junior, 3 apartamente amenajate pentru persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa, 4 apartamente executive si un apartament prezidential)

Clientii pot opta pentru camere de nefumatori sau camere de fumatori.

Camerele standard au urmatoarele dotari si echipamente: aer conditionat, minibar, TV cu ecran LCD,internet prin cablu, telefon in camera / telefon in baie, seif, uscator de par, oglinda lupa, kit-uri igiena personala,halat de baie si papuci.

In camerele executive sunt urmatoarele dotari si echipamente suplimentare: seturi sanitare, cantar, cablu internet, suprafata mai mare fata de camerele standard.

Apartamentele dispun de urmatoarele facilitati: aer conditionat, minibar, TV cu ecran LCD, internet prin cablu, telefon in camera /telefon in baie, seif, uscator de par, oglinda lupa, kit-uri igiena personala, halat de baie si papuci. Sunt formate dintr-un living si un dormitor care poate fi cu pat matrimonial sau paturi twin, iar capacitate maxima de ocupare este de 4 pers.

Apartamentul Prezidential, situat la etajul 4 va ofera o panorama unica a muntilor Fagarasului. Are o suprafata de 183, 21 mp. Structura apartamentului se prezinta astfel : •1 living •1 bucatarie dotata cu minibar, aragaz, cuptor cu microunde, vesela, frigider •2 dormitoare avand un pat matrimonial si unul twin •2 bai dintre care una are cada cu jacuzzi

 • Facilitati Hotel

  Servicii cu plata: -parcare, business corner ( fax, Xerox, internet), internet suplimentar (1 ora pe zi este gratuit), telefon, room service, serviciul de spalatorie si calcat

  Servicii fara plata: -servicii curierat, transmitere mesaje, camera pentru bagaje, rezervari bilete, informatii culturale si tursitice, apelare taxi, telefon de trezire

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele.

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Unirii, 10, Sibiu, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro