Hotel Continental Forum, Arad

4 stele
Adresa: Revolutiei, 79-81, Arad, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Clasificat cu 4 stele, hotelul Continental Forum Arad reprezinta cea mai inalta cladire din localitate si se afla in apropierea celor mai importante institutii culturale, administrative si financiare.

Hotelul se afla la numai 4 km de Aeroportul International din Arad si foarte aproape de granita cu Ungaria.

La Hotel Continental Forum Arad ne straduim se ofera tot ceea ce aveti nevoie si putin mai mult decat atat ca sa puteti regasi atmosfera de acasa in oricare din cele 160 de camere.

Cele 69 camere duble, 81 camere single si 10 apartamente sunt dispuse pe 10 etaje, sunt toate mobilate modern, dotate cu aer conditionat, sali de baie cu toate dotarile, minibar, telefon, termostat reglabil, TV prin cablu, internet. Sunt atat camere pentru fumatori cat si pentru nefumatori, de asemenea punem la dispozitie 2 camere cu dotari pentru persoane cu handicap locomotor.

60 dintre camere au vedere spre raul Mures iar 100 de camere spre centrul istoric.

Camerele standard au urmatoarele dotari si echipamente: pat dublu matrimonial (160x200cm) / doua paturi (90x200cm), reglaj manual al temperaturii in fiecare camera, televizor, telefon, minibar, seif, acces la internet de mare viteza, masa de lucru, baie cu cada, halat de baie, papuci, uscator par, balcon.

Pe langa camerele standard sunt si 18 camere executive dotate cu canapea extensibila, oglinda , cantar si presa pentru pantaloni in care beneficiati de acces internet gratuit,. Toate aceste camere au vederea spre bulevard, nu au balcon si au o suprafata de aproximativ 30 mp.

La fiecare etaj exista un apartament spatios, cu living si dormitor, avand dubla deschidere spre bulevard si spre raul Mures prin cele doua balcoane existente. In functie de nevoi puteti opta fie pentru un apartament cu canapea extensibila sau cu masa de lucru.

 • Facilitati Hotel

  Servicii suplimentare gratuite: -receptie 24 h, telefon de trezire, camera bagaje, curierat, ziar distribuit gratuit in camera

  Servicii suplimentare cu plata: -telefon cu acces national si international, parcare, spalatorie/calcatorie, internet, minibar, room service, business centre, early check-in, late check-out, pat suplimentar, acces animale de companie

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Revolutiei, 79-81, Arad, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro