Hotel City Plaza, Cluj Napoca

5 stele
Adresa: Sindicatelor, 9-11, Cluj Napoca, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul CITY Plaza este situat in centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, pe o strada linistita, in apropierea Primariei si a Parcului Central. Imbinand eleganta si utilitatea, CITY Plaza ofera clientilor sai conditii deosebite de cazare insotite de servicii de calitate.

Hotelul se afla la doar 20 de minute de Centrul Expozitional ExpoTransilvania si 30 de minute de Aeroportul International Cluj-Napoca. Restaurantul, salile de evenimente, camerele si spatiile de relaxare transforma CITY Plaza intr-un Hotel de Business & After Business, complex si complet. Intregul proiect a fost gandit din perspectiva clientului si a beneficiilor pe care acesta le poate obtine daca alege CITY Plaza: confort, eficienta, posibilitatea de a alege si atentie la detalii.

Hotelul are o capacitate de 85 camere. Camerele sunt climatizate si dispun de minibar, seif, televizor, telefon, acces internet. Baile sunt dotate cu cada de baie, uscator de par, telefon, priza pentru aparat de barbierit. Exista camere destinate nefumatorilor si camere pentru persoanele cu deficiente motorii.

Restaurantul Marco Polo ofera clientilor sai, intr-o atmosfera rafinata, meniuri variate din bucataria internationala si specialitati din peste si fructe de mare. Terasa Marco Polo Sky Garden, situata la etajul 5 al hotelului, este locul ideal pentru cei care doresc sa serveasca masa intr-o atmosfera linistita, bucurandu-se de panorama deosebita. Bar & Lounge CITY Plaza este situat la parterul hotelului si pune la dispozitia clientilor diverse specialitati de cafea, bauturi si cocktailuri alcoolice si non-alcoolice.

Centrul de fitness & SPA este situat etajul 5 al hotelului si este locul in care produsele naturale, profesionalismul celor care va primesc si ambianta deosebita se imbina pentru a va incanta simturile. Iata doar citeva servicii din oferta: piscina, jacuzzi, fitness, sauna, masaj, tratament de relaxare si aromaterapie, hidromasaj etc.

Centrul de conferinte - Salile Venezia si Beijing, situate la etajul 5 al hotelului, cu o suprafata totala de 150 mp, capacitate maxima de 50 persoane, respectiv 80 de persoane (amenajate in functie de necesitati) sunt dotate cu: acces internet wireless sau prin cablu, sonorizare, videoproiector, ecran de proiectie, mobilier specific, terasa panoramica, salon pentru coffee break. Aceste sali destinate evenimentelor sunt cadrul ideal pentru derularea unei conferinte de presa, a unei prezentari sau a unei lansari de produse sau servicii. De asemenea, salile pot fi folosite pentru sesiuni de training, interviuri de angajare, congrese, intalniri anuale etc. Cele doua sali sunt separate prin pereti amovibili si permit diverse tipuri de aranjare, in functie de specificul fiecarui eveniment. La nevoie, cele doua sali pot forma o singura entitate, cu o capacitate maxima de 130 de persoane.

 • Sala Ballroom CITY Plaza, situata la mezaninul corpului nou are o suprafata de 300 mp, o capacitate de 250 persoane si un foaier de 120 mp. Ballroom este dotata cu: proiector, ecran de proiectie, 4 LCD-uri pentru proiectii simultane, sonorizare, 5 microfoane de masa, 1 microfon fara fir, prezidiu cu microfoane si monitoare incorporate, pupitru cu microfon incorporat, internet wireless, asistenta tehnica, garderoba, aer conditionat. Aceasta sala este recomandata atat pentru organizarea de conferinte de business, congrese, cocktail-uri, diverse prezentari sau manifestari expozitionale, dar si pentru evenimente cu caracter personal (nunti, aniversari, banchete, botezuri etc.).

-Situat la etajul 6, in corpul nou de Hotel, Ken Sai Events Room va ofera o locatie unica in Cluj-Napoca pentru organizarea oricarui tip de eveniment: business, cultural sau cu caracter personal (botezuri, aniversari sau diverse petreceri). Terasa panoramica, cu vedere spre Parcul Cetatuia, intregeste atmosfera speciala de care orice eveniment are nevoie. Ken Sai Events Room este un salon intim si elegant, in care elementele de design asiatice se imbina cu cele europene. Capacitatea maxima este de 50 locuri in sala, respectiv 16 locuri pe terasa. Spatiul se poate personaliza conform nevoilor, in functie de tipul evenimentului si numarul de invitati. Meniul diversificat ofera o varietate de retete culinare, atat cu specific european cat si asiatic, servite sub forma de bufet sau meniuri fixe. Succesul evenimentului Dumneavoastra este asigurat atat de locatie, de serviciile atente, precum si de personalul dedicat organizarii de evenimente, care va ofera asistenta si suport pe tot parcursul desfasurarii actiunii.

 • Sala Executive este potrivita pentru organizarea de intalniri, mese private sau interviuri de pana la 6 persoane, oferind acces la Internet si telefon cu linie interna.

 • Business Center-ul CITY Plaza pune le dispozitia doritorilor un birou cu toate facilitatile necesare: computer, copiator, scanner, imprimanta, DVD player, TV.

 • Facilitati Hotel

  Room service (12h) Spalatorie Rent-a-car Rezervari bilete pentru teatru si spectacole Informatii si rezervari pentru mijloace de transport Centru de conferinte dotat cu videoproiector, ecran de proiectie, acces internet Parcare supravegheata si garaje Pastrare valori si bagaje Serviciu concierge

  Servicii Sala fitness Piscina Jacuzzi Sauna Masaj Coafor / Frizerie Cosmetica Masaj

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Sindicatelor, 9-11, Cluj Napoca, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro