Hotel Cautis, Azuga

4 stele
Adresa: Garbovei - Valea Seaca, Azuga, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

HOTELUL CAUTIS, clasificat la categoria de 4 stele, este o destinatie ideala pentru turismul de afaceri si vacante si ofera oaspetilor urmatoarele dotari: - 35 spatii de cazare (70 locuri) - 26 camere duble cu 2 paturi - 8 apartamente - 1 apartament VIP

Camerele sunt intime, foarte spatioase, mobilate modern si dotate la un standard ridicat cu: minibar, telefon cu acces international, TV cablu, seif, termostat pentru controlul direct asupra temperaturii din camera, bai cu cada, balcon, room-service.

Pentru desfasurarea cu succes a intalnirilor de afaceri si seminariilor, sala de conferinte va sta la dispozitie cu o capacitate de 80 locuri. Sala de conferinte este echipata cu toate dotarile de ultima generatie necesare (sistem de sonorizare, plasma etc.) si ofera posibilitatea de compartimentare, cu izolarea fonica a spatiilor, si de obscuritate pentru proiectii.

Restaurantul are o capacitate de 130 locuri si terasa unde veti putea alege din preparatele bucatariei romanesti si internationale. Bauturi pentru toate gusturile vor fi servite la Bar. Nu vor fi uitate nici evenimentele speciale si de familie, ce se vor desfasura intr-un decor si o ambianta festiva.

Posibilitati de agrement si servicii suplimentare:

 • Centru SPA: piscina acoperita cu bar si spatiu de relaxare, sauna, jacuzzi, sala masaj, coafor
 • Dotari exterior: 5 foisoare pentru barbeque, teren de sport cu instalatie de nocturna si tribune, spatiu de joaca pentru copii, parcare pazita
 • Alte servicii: posibilitate de conectare la Internet wireless in toate spatiile, posibilitate de depozitare a valorilor, a materialelor sportive etc., transfer aeroport, partie, intre statiuni etc.
 • Facilitati Hotel

  La Hotelul Cautis puteti pescui pastrav in bazinele noastre, in linistea naturii si aer curat. Puteti pune chiar voi la gratar pretioasa captura sau apelati la personalul nostru de la Bucatarie. Cei mici pot invata placerea pescuitului sau se pot bucura de ratele ce plutesc pe apa.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Se pot organiza excursii cu mijloacele de transport ale hotelului (autocar, autoturism) la obiective turistice din imprejurimi: castelul Bran, situat la 30 km de Brasov, castelul Peles, masivul Bucegi la Babele si Sfinx, Cetatea Taraneasca de la Rasnov.

  Toate tarifele includ micul dejun, TVA, toate taxele, acces la centru SPA, parcare, acces internet.

Imagini

Fotografii
Adresa: Garbovei - Valea Seaca, Azuga, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro