Hotel Cara, Pitesti

3 stele
Adresa: I.C. Bratianu, 2, Pitesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Cara este unul dintre cele mai importante si noi hoteluri din Pitesti. Este situat ideal in centrul istoric, cultural, comercial si de afaceri. Se afla la 2 minute de mers pe jos de Piata Vasile Milea, la 3 minute de mers cu masina de Gara Pitesti si la 90 minute de aeroportul International Otopeni .

Datorita elegantei sale, serviciilor de cea mai buna calitate, hotelul este onorat de vizita Presedintelui Tarii, diversilor Ministrii cat si a vedetelor din lumea showbiz.

Barul din interiorul hotelului este un loc confortabil pentru conversatii in timp ce savurati bautura d-voastra preferata.Salile de conferinta sunt disponibile atat pentru oaspetii Hotelului Cara cat si pentru oamenii de afaceri si diverselor firme colaboratoare.

Camerele ofera vedere atat la curtea interioara a hotelului cat si la strada,cele mai multe dintre ele au si balcon. Exista camere cu paturi duble, camere cu paturi twin si camere single.

Propriile facilitati ale hotelului includ o gradina si o terasa cu privelisti superbe, toate acestea vor face timpul petrecut mai placut.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

Imagini

Fotografii
Adresa: I.C. Bratianu, 2, Pitesti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro