Hotel Best Western Savoy, Mamaia

4 stele
Adresa: Mamaia, Constanta, Mamaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Best Western Savoy este una dintre cele mai reprezentative unitati de cazare ale statiunii Mamaia si chiar ale litoralului romanesc. Situat in partea nordica a statiunii, amplasat direct pe plaja, hotelul ofera turistilor veniti aici pentru petrecerea concediului sau în interes de afaceri o gama variata de servicii, la o calitate ireposabila. Best Western Hotel Savoy este afiliat lantului international Best Western International si este amplasat direct pe plaja, in partea de nord a statiunii Mamaia, incadrat de Hotel Selena, Hotel Lido si de Hotel Ambasador. Best Western Hotel Savoy se afla la o distanta de 30 km de Aeroportul Mihail Kogalniceanu si la doar 5,5 km de Constanta.

STRUCTURA

Hotelul dispune de o capacitate de 131 spatii de cazare dispuse pe 8 nivele, toate cu vedere la mare:

• 54 Duble standard cu pat matrimonial

• 44 de Duble standard cu doua paturi separate

• 17 Duble DeLuxe cu pat matrimonial si o canapea extensibila

• 16 apartamente compuse cu living cu canapea extensibila si chicineta, dormitor cu pat matrimonial, impartite in urmatoarele categorii:

o 8 Junior Suite

o 4 Senior Suite cu Jacuzzi

o 2 Executive Suite situate la etajele 7 si 8 cu un living foarte spatios cu birou, jacuzii

o 2 Matrimonial Suite situate la etajele 5 si 6 cu un living foarte spatios cu birou, Jacuzzi si terasa

50% din structura de cazare reprezinta camere pentru nefumatori

Camera Dubla

Hotelul dispune de 98 de camere duble din care 54 cu pat matrimonial si 44 cu paturi separate (Twin). Toate camerele sunt generoase ca si suprafata – 24 – 25 mp au vedere la mare si balcoane, de unde puteti admira rasaritul de soare. Numarul maxim de persoane ce pot fi cazate intr-o camera dubla standard – 2 adulti si un copil.

Dubla De Luxe

Cele 17 Duble De Luxe sunt impartite pe toate etajele hotelului si au vedere la mare frontala si laterala. Suprafata acestor spatii de cazare este mai mare decat a Dublelor Standard , (minim 36 mp), si au in plus fata de acestea o canapea extensibila. Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera este de 3 adulti si 1 copil sau de 2 adulti si doi copii.

Apartament Junior

Sunt in numar de 8 , dispuse cate 1 apartament / fiecare etaj si au vedere la mare si piscina hotelului. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Accesul in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din dormitor. Toate apartametele sunt prevazute cu o chicineta, iar livingul cu canapea extensibila.Suprafata acestui tip de apartament este de 50 mp si poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 2 copii.

Apartament Senior Sunt impartite pe etajele 1 – 4 , cate unul pe fiecare etaj, si au vedere frontala la mare. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Accesul in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este tot din living. Baile acestor apartamente sunt mai mari si sunt prevazute cu cada jacuzzi si cabina de dus. Toate apartamentele au o chicineta si o canapea extensibila, suprafata acestora fiind de 60 mp. Se pot caza in Apartamentul Senior maxim 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 2 copii.

Apartament Executiv

Cu o vedere senzationala de la nivelul etajelor 7 si 8, cele doua Apartamente Executive, cu o suprafata de 80 mp, sunt special amenajate pentru a imbina confortul unei vacante de vis cu necesitatea de a avea business-ul aproape. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Accesul in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este tot din living. Baile acestor apartamente sunt de 10 mp si sunt prevazute cu cada jacuzzi si cabina de dus. In living putem regasi o canapea extensibila si un birou utilat. Apartamentul Executiv poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 2 copii.

Apartamentul Matrimonial

Cele doua Apartamente Matrimoniale se situeaza la etajele 5 si 6 ale hotelului cu o suprafata de 55 mp si 66 de mp si au vedere frontala la mare de pe terase cu suprafete de 40 mp, dotate cu sezlonguri. Baile acestor apartamente sunt de 10 mp si sunt prevazute cu cada jacuzzi si cabina de dus. In living putem regasi o canapea extensibila si un birou utilat. Apartamentul Matrimonial poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 2 copii.

SERVICII:

• Restaurant Emir cu specific libanez si mediteraneean, capacitate 250 de locuri in interior si 300 de locuri pe terasa • Emir Lounge – bar cu terasa pe plaja, capacitate 60 de locuri unde puteti servi cocktail-uri racoroase si savura aroma unei narghile;

• Escape Bar – amplasat in lobby , locul ideal pentru relaxare.

• La Domnul Girafa – Academia de Joaca – loc de joaca de copii;

• Beauty Salon;

• 3 Sali de conferinte – acces High Speed Internet wireless gratuit, dotate cu ecran de proiectie, flipchart;

• Piscina exteriora neincalzita pentru adulti, capacitate 70 de locuri si piscina exterioara neincalzita pentru copii

• Pool Bar

• Spa : Sauna (4 persoane), Jacuzii (2 locuri), bazin incalzit (4 persoane), Salon Masaj

• Sala de fitness

• Birou de schimb valutar

• Servicii de spalatorie

• Parcare: capacitate 60 de locuri

• Paza si protectie 24 h

 • Facilitati Hotel

  Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la Internet High Speed wireless gratuit, data port, TV color, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, paturi suplimentare disponibile, balcoane largi cu vedere la mare.

  La inceputul anului 2010 s-au efectuat lucrari de modernizare si reparatii la nivelul intregului hotel (schimbarea mochetelor in camere, modernizarea infrastructurii generale de cazare).

 • Politici Hotel

  Check in: 18.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun, demiexclusive sau all inclusive.

Adresa: Mamaia, Constanta, Mamaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro