Hotel Best Western Central, Arad

4 stele
Adresa: Horia, 8, Arad, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat, dupa cum ii spune si numele, in inima orasului, hotel Central Best Western Arad, ofera 42 de camere duble si aprtamente. Modernizat la standardardul Best Western, hotelul este locul ideal pentru cei care vor sa imbine munca cu placerile si odihna. Hotelul, recent modernizat, va ofera 42 de camere la nivelul standardelor internationale ale unui mare lant hotelier. Exista servicii personalizate si o atmosfera deosebita, familiala. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, acces gratuit la internet Wi-Fi. Puteti apela la : sauna, jacuzzi, masaj, fitness si de asemenea la terasa noastra in aer liber. Se pot tine conferinte in sali dotate la cel mai inalt standard si se pot organiza evenimente festive deosebite.

 • Facilitati Hotel

  Restaurant, sauna, magazin de suveniruri, personal catering, servicii de secretariat, servicii medicale la cerere, servicii de spalatorie – curatatorie, seif, parcare cu plata, acces la toate mijloacele de transport, la institutiile de cultura si arta, banci, organizatii importante, magazine de lux.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele.

  • Acces animale: 25% din tariful camerei
  • Gratuitati copii: la doi adulti platitori un copil pana la 12 ani cazat in acelasi pat cu parintii este gratuit.

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Horia, 8, Arad, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro