Hotel Belvedere, Braila

3 stele
Adresa: P-ta Independentei, 1, Braila, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Belvedere este situat in centrul municipiului Braila in imediata apropiere a Primariei (mai precis in spatele Primariei) pe faleza Dunarii, langa esplanada cu fantani arteziene. Amplasamentul excelent, atmosfera intima si serviciile impecabile - totul in conditiile unui raport echilibrat calitate-pret - sunt argumente de netagaduit pentru orice calator, fie el turist sau om de afaceri, sa se felicite pentru alegerea facuta! O echipa de profesionisti vegheaza clipa de clipa ca orice client sa fie incantat ca a venit la Hotel Belvedere!

Hotel Belvedere este locul ideal pentru a imbina utilul cu placutul! Parca si  negocierea unei afaceri merge mai bine cand in fata ochilor se desfasoare un apus superb, care mangaie luciul Dunarii si orizontul Insulei Mari a Brailei! Iar bucuria si relaxarea unui turist este greu de descris....

Hotelul a fost construit intre anii 1984 - 1986 intr-un stil arhitectural deosebit. Cladirea are, din patru etaje cu retrageri gabaritice, parter, subsol tehnic si subsol general.

Cele patru etaje sunt destinate cazarii. La parter, din holul hotelului se poate intra intr-un restaurant modern. La demisol este amplasat barul de zi. Atat restaurantul cat si barul dispun de terase cu vedere la Dunare, extrem de cautate in sezonul cald.

Orasul Braila, resedinta judetului Braila, este situat in sud-estul Romaniei, pe Drumul National 2B si pe ruta feroviara Bucuresti-Galati. Hotelul Belvedere este amplasat in centrul municipiului Braila, pe faleza Dunarii, in imediata apropiere a Primariei si a sediului Ministerului de Finante al judetului Braila.

Amplasamentul este intr-o zona cu o mare aglomerare urbana in centrul nou al orasului, unde exista o serie de obiective sociale, culturale si turistice.

otelul Belvedere are o capacitate de cazare cu 104 locuri dispuse in 52 de camere (39 camere duble, 10 camere pat matrimonial si 3 apartamente). Camerele va ofera intreg confortul dorit prin intermediul urmatoarelor dotari: acces internet gratuit, climatizare, inchideri geam termopan, acces pe baza de cartela, televiziune prin cablu, televizor color, telefon, frigider, mobilier nou, baie cu cada, complet reutilata.

Apartamentele sunt formate din dormitor, sufragerie, baie si hol de acces. Gradul de dotare si confort al celor trei apartamente este unul deosebit de ridicat.

 • Facilitati Hotel

  Hotel Belvedere considera ca este premiat cu un titlu de glorie de fiecare data cand un zambet de multumire apare pe fata unui client, multumit ca cele mai exigente dorinte ale sale au fost satisfacute. Tocmai de aceea lista facilitatilor oferite va ramane mereu deschisa:

  • Parcare gratuita

  • Sali de protocol, avand acceasi nota de eleganta ca si spatiile de cazare:    - sala de conferinte cu capacitate maxima 130 locuri;   - sala dedicata intalnirilor de afaceri;

  • Restaurant:    - este genul clasic, de categoria I, cu o linie moderna a finisajelor;   - este dotat cu aer conditionat si dispune de o terasa cu vedere superba la Dunare;

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: P-ta Independentei, 1, Braila, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro