Hotel Balada Nej, Constanta

4 stele
Adresa: 1 Decembrie 1918, 12, Constanta, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Balada Nej este locul ideal pentru calatoriile de afaceri sau de placere. Acest luxos hotel de 4 stele combina o ambianta medievala cu facilitati moderne, intr-o locatie perfecta în centrul Constantei, in apropiere de litoralul Marii Negre. Dispune de 20 de camere din care: 10 matrimoniale si 10 duble (twin beds), fiecare dintre acestea avand posibilitatea de a se modifica in functie de dorinta fiecarui client (dublu in matrimoniala si matrimoniala in dublu).

Camerele Standard ofera un spatiu putin mai restrans al bailor si o alta panorama,insa confortul e acelasi. Camerele Panorama sunt spatioase,cu o priveliste frumoasa catre Noul Centru Civic al orasului. Camerele Regale sunt foarte mari,cu un confort deosebit,cu priveliste centrala a Noului Centru Civic al orasului. Holul de receptie si lounge-urile hotelului sunt decorate intr-un stil medieval, cu candelabre traditionale, podele din lemn, statui mari, scari largi si un semineu.

 • Facilitati Hotel

  Acces Internet, Acces persoane cu dizabilitati, Bar, Bell boy, Calcatorie, Centru de afaceri.

  Concierge,Inchiriere masini, Internet wireless, Mesagerie, Nu se accepta animalele de companie, Parcare gratuita, Parcare proprie pazita, Restaurant,Room service,Sala conferinta.

  Salon de mic dejun, Seif, Servicii secretariat, Spalatorie Curatatorie, Transfer aeroport la cerere, Trezire la cerere, WiFi.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: 1 Decembrie 1918, 12, Constanta, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro