Hotel Armonia, Bucuresti

4 stele
Adresa: Calea Mosilor, 112, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat pe Calea Mosilor nr. 112, in centrul Bucurestiului, foarte aproape de Piata Unirii, Piata Universitatii si Piata Rosetti, veti descoperi in Hotelul Armonia Bucuresti, clasificat la 4 stele, locul in care va va face placere sa va invitati prietenii si cunostintele sau sa il recomandati cu toata increderea celor care au nevoie de o gazda ospitaliera si indatorata in totalitate oaspetilor sai. Restaurantul Armonia va va delecta nu numai cu mancaruri alese din gastronomia romaneasca si internationala, ci si cu o muzica ambientala, perfect armonizata cu starea dum- neavoastra de spirit. Hotelul Armonia dispune de 32 de camere in total dintre care 3 single, 12 matrimoniale, 8 twin dintre care 1 twin pentru persoanele cu dezabilitati, 3 suite rooms (suita este formata dintr-o camera single care comunica cu o camera dubla matrimoniala), 3 executive rooms.

Hotel Armonia este echipat informational pana in cele mai mici detalii: Internet, tv-cablu, telefon cu linie directa interna si internationala. In fiecare camera, minibar, iar la receptie, seif de pastrare a valorilor personale. La hotel Armonia aveti la dispozitie, de asemenea, dupa preferinte, salonasul de mic dejun, barul, sala de conferinte, ideala pentru intalniri de afaceri, pentru conferinte pe teme diverse, team-buildingu-uri sau pentru evenimente de importanta nationala si internationala.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si toate taxele

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Calea Mosilor, 112, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro