Hotel Arcadia, Navodari

4 stele
Adresa: Mamaia Nord , Navodari, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Arcadia Hotel este situat in Mamaia Nord - Navodari la numai 50 m de plaja in cadrul - Marina Regia Residence.

Arcadia Hotel, primul Boutique-Hotel de pe litoralul romanesc al Marii Negre, reuseste sa imbine stilul francez sudic cu cel nord african, formand o combinatie spectaculoasa intrevechi si nou.

Cu o capacitate de 24 de camere si 2 apartamente, Arcadia Hotel este unul din cele mai exclusiviste hoteluri din zona care pastreaza nealterat magnificul sarm istoric. Camerele sunt spatioase, fiind decorate in stil propriu, repartizate astfel: 6 Duble Standard, 14 Duble Deluxe, 2 Duble Deluxe Family, 2 Twin, 1 apartament Marrakesh, 1 apartament Provence Pozitionarea camerelor permite selectarea vederii spre mare sau spre lac. Apartamentele au vedere spre mare, fiecare dintre ele fiind denumite in functie de influentele predominante regasite.

Colonial Club – Restaurant – Bar ofera un cadru elegant si rafinat, aici organizandu-se petreceri private, mese festive, aniversari, petreceri pentru copii , etc.

Arcadia Beach Plaja Marina Regia Residence - Plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele, grupuri sanitare, beach-bar, loc de joaca pentru copii. Clientii hotelului vor beneficia de sezlong si umbrela gratuit (in limita locurilor disponibile).

Arcadia Bar - dispune de terasa proprie cu vedere la mare, ideala pentru savurarea bauturii preferate.

Parcare pazita gratuita (in limita locurilor disponibile). Acces internet gratuit .

Arcadia Conference Room cu o capacitate de 30 de locuri este complet utilata cu toata aparatura necesara (videoproiector, ecran, flipchart, calculator, acces internet) realizarii de seminarii, training-uri, conferinte, intalniri de afaceri sau team building-uri.

 • Politici Hotel

  Check in: 16.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele.

  In sezon tarifele includ micul dejun, pranz si cina.

  Se accepta numai sejururi de minim 5 nopti.

Imagini

Fotografii
Adresa: Mamaia Nord , Navodari, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro