Hotel Arcadia, Navodari

4 stele
Adresa: Mamaia Nord , Navodari, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Arcadia Hotel este situat in Mamaia Nord - Navodari la numai 50 m de plaja in cadrul - Marina Regia Residence.

Arcadia Hotel, primul Boutique-Hotel de pe litoralul romanesc al Marii Negre, reuseste sa imbine stilul francez sudic cu cel nord african, formand o combinatie spectaculoasa intrevechi si nou.

Cu o capacitate de 24 de camere si 2 apartamente, Arcadia Hotel este unul din cele mai exclusiviste hoteluri din zona care pastreaza nealterat magnificul sarm istoric. Camerele sunt spatioase, fiind decorate in stil propriu, repartizate astfel: 6 Duble Standard, 14 Duble Deluxe, 2 Duble Deluxe Family, 2 Twin, 1 apartament Marrakesh, 1 apartament Provence Pozitionarea camerelor permite selectarea vederii spre mare sau spre lac. Apartamentele au vedere spre mare, fiecare dintre ele fiind denumite in functie de influentele predominante regasite.

Colonial Club – Restaurant – Bar ofera un cadru elegant si rafinat, aici organizandu-se petreceri private, mese festive, aniversari, petreceri pentru copii , etc.

Arcadia Beach Plaja Marina Regia Residence - Plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele, grupuri sanitare, beach-bar, loc de joaca pentru copii. Clientii hotelului vor beneficia de sezlong si umbrela gratuit (in limita locurilor disponibile).

Arcadia Bar - dispune de terasa proprie cu vedere la mare, ideala pentru savurarea bauturii preferate.

Parcare pazita gratuita (in limita locurilor disponibile). Acces internet gratuit .

Arcadia Conference Room cu o capacitate de 30 de locuri este complet utilata cu toata aparatura necesara (videoproiector, ecran, flipchart, calculator, acces internet) realizarii de seminarii, training-uri, conferinte, intalniri de afaceri sau team building-uri.

 • Politici Hotel

  Check in: 16.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele.

  In sezon tarifele includ micul dejun, pranz si cina.

  Se accepta numai sejururi de minim 5 nopti.

Imagini

Fotografii

Tarife

Preturi si Perioade
14 Iulie 2017 15 August 2017
Tip de Camera Tarif Saptamana Tarif Weekend
Dubla Deluxe 1050.09 RON 1050.09 RON
Dubla Standard 821.81 RON 821.81 RON
Lista completa de tarife
Adresa: Mamaia Nord , Navodari, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro