Hotel Anda, Sinaia

4 stele
Adauga Comentariu
6.0
Apreciere Generala
Bogdan
General
2
Camere
3
Servicii
2
2.3

M-am cazat aici de 2 ori, odat─ am avut apartament, iar a doua oar─ am stat la o camera simpla. Cazarea a fost Ok, ca sa am un echilibru, in rest micul dejun, este s─r─c─cios cu mezeluri de proasta calitate si produsele in general din categoria low, contrar stelelor de╚inute. Mobila in camera este cel pu╚in nepotrivita, or fi prins ceva oferte la acel moment, baia este dotat─ cu produse si mobilier ce ├«l poti g─si si la o gazda mai deocheata, b─nuiesc. Are in dotare un lift care merge cu o viteza ame╚itore de ├«ncet, ex: de la demisol unde se afla sala de mese si pana la etajul 2 cu timpul de a╚teptare la lift poti face si 5 minute, asta in situatia in care nu este aglomerat in hotel. Mocheta din hotel si din camera este destul de veche sau este deteriorata, semn ca si aceasta este de o calitate de 4 stele. Parcarea din spatele hotelului este mica iar spa╚iile dintre ma╚ini, atunci cand acestea se alfla in parcare, este si de 20 cm intre ele. La a doua cazare, in momentul in care realizam opera╚iunea de ├«nc─rcate a bagajelor in ma╚ina pentru a pleca am avut si un eveniment nepl─cut cu domnul manager care mi-a explicat pe un ton foarte de sus ca el are aceasta func╚ie si ca eu daca doresc sa car bagajele pe scara care este mai aproape de ma╚ina nu se poate. Motivul nu poate sa ├«l spun─ dar eu trebuie sa ocolesc tot hotelul pentru a cara bagajele destul de multe av├ónd in vedere ca eram acolo cu familia cu 2 copii. Si pentru a-mi arat─ ca el este managerul a inchis usa de l├óng─ care f─cea accesul in hotel. Cand l-am intrebat de ce a facut asta?!!! A ras si mi-a explicat ca el este managerul!!!! Am r─mas cu un gust amar exact la plecare. O treaba TIPIC ROM├NEASC─. Eu nu voi mai merge niciodat─ sa ma cazez acolo pentru ca nu vreau sa sus╚in un bussines si sa fiu tratat in acest fel. Daca dori╚i un sejur fara b─t─i de cap va recomand sa nu va caza╚i aici.

Cristina si Paul
General
1
Camere
1
Servicii
1
1.0

Sub orice critica; de la personal, servire, organizare si camera! Si va mai ziceti hotel de 4 stele! Sa va fie rusine

CosminC
General
5
Camere
3
Servicii
7
5.0

Am ales un pachet tematic - ROMANTIC ii spune in oferta hotelului, pentru un apartament. Pretul - 500 ron pe noapte - parea ok pentru un apartament maricel plus ceva servicii incluse - o cina, mic dejun in camera, sampanie etc. Hotelul e in centrul statiunii Sinaia, la doi pasi de teleferic; ce ti-ai dori mai mult?!

Ajunsi acolo, nici nu aruncam bine bagajele in camera ca incep sa curga problemele, unele chiar la propriu (sub forma apei care se scurgea de sub cada).

Iesim la o plimbare; cand ne intoarcem in camera e o atmosfera ciudata de cald/frig. Cald datorita caloriferelor cu termostatul la maxim, frig din cauza crivatului care batea in camera din cauza ca usa de la balcon era desprinsa din tamplarie! Nu exagerez, nici la 1 margareta fortata nu am vazut asa ceva! Chem baiatul, \ "nu se poate face nimic pana maine\". De schimbat camera nu pune problema pentru ca \ "hotelul e plin\". Ca sa evitam scandalul, decidem sa dormim in sufrageria apartamentului, intr-un pat de o persoana.

Cina \ "romantica\" (datorita lumanarii de pe masa, probabil) e ok, mancare acceptabila.

A doua zi, se rezolva problema, usa se fixeaza la locul ei. Scuze de convenienta, cu juma\' de gura, urari de bine pe ziua respectiva, la revedere.

In rest, nu mai sunt probleme majore, doar mici neajunsuri care completeaza tacamul weekendului romantic: fum de tigara in camera venit de la vecini sau cine stie de unde, manere de mobilier cu care ramai prostit in mana, lift in \ "REVIZIE\", tocmai duminica, gresie superlucioasa, superalunecoasa, afara, in bataia zapezii. De zgomotul care se aude cand trece cineva pe hol sau se hahaie fetita vecinilor nu mai zic, asta e de la sine inteles. Sa-mi mai zica cineva ca nu aud voci in camera chiar si cand sunt singur!

Am dezvoltat putin micile patanii de la Hotel Anda pentru ca, sunt convins, nu sunt singurul patit dar lumea nu are timp sau chef sa le scrie. S-au intamplat prea multe intr-un timp prea scurt.

Peste toate troneaza indolenta patroanei; intrebata daca nu ar fi cazul sa compenseze cumva faptul ca am dormit o noapte intr-un single in loc de apartament, raspunsul a fost direct - NU.

Intrebandu-ma daca, spre binele turistilor potentiali din Sinaia, n-ar trebui sa scriu, pentru prima data, despre un hotel, raspunsul a fost DA.

?
General
10
Camere
10
Servicii
10
10

2 stele ce 4

doina
General
10
Camere
10
Servicii
10
10

Hotel foarte bun, servicii excelente, personal deosebit

Vladutz
General
8
Camere
9
Servicii
6
7.7

Hotel destul de bun, avand in vedere tarifele. Se poate si mai bine dar… suntem in Romania.

Camerele mai au pana la 4 stele, sunt cam de 3, zic eu, comparand cu alte hoteluri din Sinaia.

Aceasta sectiune este pentru impresii si opinii despre hotel si serviciile acestuia postate de utilizatorii acestui site. Opiniile exprimate aici nu sunt responsabilitatea wwww.rezervarihotel.ro.Va rugam ca in comentariile dvs sa pastrati o anumita obiectivitate si decenta, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de verifica si elimina comentariile tendentioase, triviale sau inadecvate

Adauga Comentariu

Trimite Mesajul
Aceasta sectiune este pentru impresii si opinii despre hotel si serviciile acestuia postate de utilizatorii acestui site. Opiniile exprimate aici nu sunt responsabilitatea wwww.rezervarihotel.ro.Va rugam ca in comentariile dvs sa pastrati o anumita obiectivitate si decenta, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de verifica si elimina comentariile tendentioase, triviale sau inadecvate