Hotel Anda, Sinaia

4 stele
Adresa: Carol 1, 30, Sinaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotel Anda Sinaia este considerat noua perla din Sinaia. Localitatea, considerata perla Carpatilor, fosta resedinta de vara a regelui Carol, ofera prin amplasamentul sau numeroase atractii turistice si sportive, fiind centrul sporturilor de iarna din tara. Hotelul dispune de 30 camere si apartmente, dotate cu mini bar, cablu TV, internt prin dial-up, jacuzi in apartamente. Salile de conferinte fac din hotel alegerea perfecta pentru intalniri de afaceri si traininguri. Se ofera si sansa de a vizita faimosul Castel Peles si Cazinoul si de a face trasee pe munte sau spre Castelul lui Dracula. Facilitati: restaurant, crama, bar, room service, seif, scoala de ski.

 • Facilitati Hotel

  Room Service, Săli de conferinţă şi petreceri, Transfer aeroport, Babysitting/Servicii pentru copii

  Spălătorie, Mic dejun în cameră, Serviciu de călcat îmbrăcăminte, Servicii de internet, Prânz la pachet, Închirieri maşini, Agenţie de turism, Fax/Copiator, Wi-Fi/Wireless LAN, Acces gratuit la Internet Wi-Fi

  Bancomat, Room Service, Săli de conferinţă şi petreceri, Transfer aeroport, Babysitting/Servicii pentru copii, Spălătorie.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si TVA, dar nu includ taxele locale

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: Carol 1, 30, Sinaia, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro