Hotel Alpin, Poiana Brasov

4 stele
Adresa: Poiana Brasov, Poiana Brasov, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Hotelul Alpin situat in Poiana Brasov, dispune de cea mai mare capacitate de cazare din zona montana - 731 locuri in apartamente, camere standard si executive.

Imbinand stilul clasic cu rafinamentul poti alege din cele 258 spatii de cazare, din care:

Aripa noua - APARTHOTEL cu o capacitate de 114 apartamente executive de 5**** dispuse in 2 dormitoare individuale cu vestibul si baie proprie, living comun si terasa si HOTELUL cu o capacitate de 144 spatii de cazare de 4**** cuprinse in proiectul initial al hotelului, renovate integral in 2005.

Elegant cu atmosfera prietenoasa potrivit pentru oamenii de afaceri, dar si pentru boemi, pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism precum si pentru familii, Hotel Alpin ofera o gama variata de servicii.

Hotelul dispune de doua restaurante elegante, decorate in stil clasic, unde exigenta este implinita prin rafinamentul gastronomic, arta si talentul maestrului in arta culinara.

Salonul Tosca, cu o capacitate de 200 de locuri, se servesc cele trei mese principale–mic dejun, dejun, cina si noul restaurant A Propos cu o capacitate de 110 locuri, deschis in iarna anului 2010 va asteapta cu preparate din gastronomia franceza si mediteraneana.

Somelierul casei prezinta si serveste o gama bogata de vinuri, soiuri nobile din podgorii renumite straine si autohtone.

Decorul si ambianta deosebit de rafinate alaturi de sunetul unui Caffe Concert transforma clipele petrecute aici, in momente de bucurie si relaxare.

Club Alpin te asteapta non- stop sa te detasezi de cotidian sau chiar sa petreci seri antrenate cu DJ.

Centrul de afaceri a fost conceput special pentru a gazdui: conferinte, evenimente, scolarizari, teambuilding-uri, cu un numar de 38 de Sali cu capacitati intre 10 si 500 de locuri in plen.

Alpin Vitarium Spa & piscina semiolimpica - un concept modern de stil de viata/ritualuri si terapii bazate pe tehnici, aparaturi si produse profesionale, menit sa redea rapid starea de bine.

Gradina - terasa amenajata pentru relaxare , plaja, barbeque.

Loc de joaca special amenajat pentru copii in interiorul si gradina hotelului cu personal care asista permanent copii, organizandu-le jocuri si programe speciale.

 • Politici Hotel

  Check in: 16.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ micul dejun si toate taxele

  In perioada ianuarie - februarie si august tarifele includ cina

Adresa: Poiana Brasov, Poiana Brasov, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro