Hostel Nord, Timisoara

2 stele
Adresa: General I. Dragalina, 47, Timisoara, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat vis-a-vis de Gara de Nord Timisoara, clasificat la doua stele, Hotelul Nord ofera turistilor ce-i calca pragul servicii de cazare si masa ce cu siguranta ii vor satisface datorita confortului camerelor modernizate si al savoarei preparatelor culinare din restauarantele sale. Hotelul Nord dispune de un restaurant elegant si sala de mese pentru mic dejun aflata numai la dispozitia clientiilor proprii. Bucataria traditionala si internationala va ofera un bogat meniu de preparate culinare servite de un personal competent si atent la solicitarile clientilor.

La un tarif de cazare cu mic dejun inclus, competitiv in raport cu alte hoteluri din Timisoara, hotelul pune la dispozitia clientilor 39 de camere cochet amenajate. 31 de locuri in camere cu grup sanitar complet si 35 cu dus si chiuveta.Toate camerele sunt dotate cu mobilier modern, frigider, televizor, telefon, sisteme de ventilatie.

 • Facilitati Hotel

  Asiguram servicii de turism atat pe plan local cat si national. Transfer aeroport hotel.

 • Politici Hotel

  Check in: 14.00

  Check out: 12.00

  Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

 • Informatii

  Tarifele includ toate taxele, dar nu includ micul dejun

Imagini

Fotografii

Harta

Amplasare
Adresa: General I. Dragalina, 47, Timisoara, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro