Cabana Capra, Transfagarasan

3 stele
Adresa: Arefu, Transfagarasan, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro

Situat la altitudinea de 1585 m în golul alpin, la numai 9 km de lacul glaciar Balea, Complexul Turistic Capra 3* este usor de localizat datorita arhitecturii aparte si a amplasamentului excelent, la numai 50 m de DN 7C – Transfagarasan km 108, cea mai înalta sosea din Romania.

Complex Turistic Capra 3* a fost total reconstruita pe locatia vechii cabane. Arhitectura corespunde noilor cerinte în turism montan, dar, în acelasi timp, se integreaza perfect în frumusetea si autenticitatea împrejurimilor Transfagarasanului. Complexul dispune de 60 locuri de cazare dotate cu: grup sanitar propriu, cabina de dus, televiziune prin cablu, centrala termica automata proprie.

Complexul Turistic Capra 3* ofera urmatoarele facilitati: parcare exterioara, seif la Receptie, internet wireless în lobby si restaurant, loc de joaca pentru copii- exterior, gratar exterior, foc de tabara.

Restaurantul Complexului Turistic Capra 3*, cu o capacitate de 80 persoane, si terasa restaurantului, ce pune la dispozitie un numar de 90 locuri, va asteapta cu o bucatarie traditionala, bazata pe preparate gustoase cu specific romanesc, care poate satisface, la cerere, cele mai diverse si pretentioase gusturi. Restaurantul permite organizarea unor momente festiveaniversari, dineuri sau evenimente private. Ca suport pentru aceste evenimente, Complexul va pune la dispozitie si o sala de conferinte cu capacitate de 30 delocuri, ce poate fi locul ideal pentru reuniuni de companie, seminarii, conferinte. În sala de conferinte va sunt puse la dispozitie gratuit un videoproiector si un flipchart.

Complexul Turistic Capra ofera multiple posibilitati pentru petrecerea timpului liber si pentru activitatile de team-building. Principala atractie o reprezinta modernul “Adventure Park Capra” de tipul “rope – course”, ce ofera 16 ateliere de pod suspendat, pod nepalez, puntea piratilor, tiroliene, leagane suspendate, tracking, tir cu arcul.

Cabana va invita, de asemenea, sa va petreceti timpul într-un ambient placut si prietenos, la un joc de biliard sau tenis de masa.

Dupa o zi în care v-ati bucurat de sporturile de iarna în mijlocul muntilor (snow park-ul pentru snowboard si ski se situeaza la doar cativa pasi de Complex), va puteti relaxa pe Terasa noastra rustica, savurand cu o cana cu vin fiert sau un ceai fierbinte.

  • Politici Hotel

    Check in: 14.00

    Check out: 12.00

    Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare.

  • Informatii

    Tarifele includ micul dejun si taxele

Imagini

Fotografii
Adresa: Arefu, Transfagarasan, Romania
Telefon: 021.319.46.80
Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro